Blir ny kommunikasjonsdirektør i NFF

Styremedlem i Strømsgodset Toppfotball, Ragnhild Ask Connell, er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Norges Fotballforbund. Hun tiltrer stillingen 1. januar.

Annonse:

Foto: Norges Fotballforbund

Ask Connell vil fortsette som styremedlem i Strømsgodset og Norsk Toppfotball ut året.

- På vegne av styret i Strømsgodset vil jeg takke Ragnhild for den jobben hun har lagt ned i styret de siste tre årene. Hun har bidratt aktivt med sin kompetanse og med stort engasjement, og vil fortsette med det frem til hun tiltrer stillingen i Norges Fotballforbund ved årsskiftet. Strømsgodset ønsker Ragnhild lykke til med ny og spennende utfordring på Ullevaal, sier styreleder Finn Egil Holm.

Ragnhild Ask Connell ble valgt inn som styremedlem våren 2021.

- Det har vært både engasjerende og nyttig å sitte i styret i Toppfotballen de siste tre årene. Jeg har lært mye både fra det kompetente styret vi har, men også fra hele administrasjonen. Vi har jobbet utrolig godt sammen, og jeg er veldig takknemlig for å ha fått den muligheten. Jeg tar med meg all den erfaringen og læringen inn i jobben i NFF. Nå gleder jeg meg til å jobbe med fotball på fulltid. Min aller første jobb etter college var faktisk i en fotballklubb i USA, så det føles riktig å ta dette steget nå, sier hun.

Ask Connell kommer til Norges Fotballforbund fra jobben som leder for menneske, kommunikasjon og bærekraft i Glitre Nett. Før det jobbet hun i 10 år som kommunikasjonssjef i Glitre Energi.

- Ragnhild har god innsikt i både topp og bredde i norsk fotball, i tillegg til at hun i sine lederjobber har jobbet med kommunikasjon og bærekraft både på et strategisk og operasjonelt nivå. Norsk fotball står overfor flere bærekraftsutfordringer som vi må finne gode løsninger på i samarbeid med myndighetene. Ragnhilds erfaring og kompetanse på dette området vil bli svært verdifullt for NFF i årene som kommer. Hun er også en lagspiller som er opptatt av å gjøre andre gode, og det er en egenskap som er viktig i arbeidet med å få norsk fotball til å forene krefter mot felles mål når NFFs nye strategi frem mot 2030 blir vedtatt på kommende Forbundsting. Vi ser frem til å få henne med på laget, sier generalsekretær i NFF, Karl-Petter Løken. 

Annonse fra Eliteserien: