Gatelaget på nasjonal turnering

I forrige uke deltok gatelaget på en nasjonal turnering i Bodø: - Et fantastisk arrangement, sier leder for samfunn, Lars-Petter Eggen.

Annonse:

Her er reisebrev fra Bodø fra Lars-Petter Eggen:

Årets nasjonale turnering skulle gå av stabelen i vakre Bodø by. Forventningene var store, og de innfridde så til de grader. Bodø badet i sol i tre hele dager og det var sambafotball fra start til slutt. Som Halvdan Sivertsen sa i sin opptreden på banketten torsdag kveld: «Vi hadde 30 grader i Bodø i juni måned i fjor også, men det var til sammen».

Gjengen fra Drammen møtte opp på Drammen togstasjon klokka 10.00 på onsdagen og tok deretter toget inn til Gardermoen. 13 av 13 var spente og klare for fine dager på tur sammen. 

Da vi ankom Bodø var det dags for en deilig lunsj på Hotell Ramsalt før litt egentid og fjelltur på kvelden. Målet for gåturen var at alle 500 gatelagsspillere og trenere skulle opp på toppen av Keiservarden! For en fantastisk tur og opplevelse dette skulle bli. Når vi ankom toppen stod et musikkorps og spilte vakre toner og utsikten var magisk. Her fikk vi virkelig opplevd midtnattsol og god stemning på tvers av lagene. Vi fikk til og med kveldsmat på toppen.

tempImagevCDo7u.jpg

Torsdag morgen startet turneringen og vi var en spent gjeng som gledet oss til å endelig starte opp med turneringen. For våre ivrige supportere, som har fulgt veldig nøye med oss i seriespillet, har man sett at vi ikke har vunnet en eneste kamp nå på vårparten, så det var mildt sagt en spent gjeng fra Drammen.  

31 lag fra hele landet stod klare utenfor Asmyra klare for innmarsj og var klare for årets største happening for gatelag.

I første kampen var Rosenborg motstander.

Strømsgodset - RBK 2-2
1-0: Rolf Erik (Mehmet)
1-1: RBK
1-2: RBK
2-2: Michael 

En strålende match mot et godt gatelag som endte uavgjort og vi er kjempefornøyde med 1 poeng. 

Dagens neste kamp var mot Grorud. Grorud har vært i samme situasjon som oss på vårparten, så dette var en match vi virkelig hadde sett frem mot. 

Strømsgodset - Grorud 2-2
1-0: Michael (Torstein)
1-1: Grorud
1-2: Grorud
2-2: Torstein (Rolf Erik)

Nok en match ender uavgjort og vi henger virkelig med i gruppespillet. 

Siste kampen i gruppespillet var mot Bryne. Tett og jevn kamp som tilslutt endte 1-1. 

Strømsgodset- Bryne 1-1
0-1: Bryne
1-1: Michael (Morten)

Vi tapte dermed ingen kamper i gruppespillet, og er strålende fornøyd med gjengen vår som da skulle spille i C-sluttspillet. 😀⚽️

For at alle lagene skulle rekke premieutdelingen på fredagen måtte vi spille en sluttspillsmatch på torsdagen etter gruppespillet. Her skulle vi møte HamKam.

HamKam - Strømsgodset 0-0 (2-0 e.str.)

Nok en tett og jevn kamp, som måtte avgjøres på straffer. Her tapte vi 2-0, men er stolte av gjengen!🙏🏼

Vi må også takke vår fantastiske supporter som var med oss hele gruppespillet og første sluttspillsmatch, og han bidro virkelig med godt humør og ikke minst fotballfaglighet. LEGENDEN Ulf Camitz hadde funnet veien til Asmyra i selveste Godset-drakta! 😃 For en fantastisk mann! 

Etter kampene torsdag ventet bankett med alle spillere og trenere før nye sluttspillkamper på fredagen 🙌🏼⚽️ Årets bankett var på Hotell Ramsalt. Her fikk vi servert fantastisk god middag og artig underholdning. Selveste Halvdan Sivertsen og komiker Endre Osnes stod for underholdningen.

Våren 2016 startet Torstein Gravdal som spiller på Strømsgodsets gatelag. Nå er han materialforvalter på klubbens A-lag, og sitter på benken når Strømsgodset spiller kamper i Eliteserien. Les om Torsteins utrolig reise i Strømsgodset her:

 

C-sluttspillet fredag:

Dag to med fotball og sluttspill. 

Strømsgodset - Bodø Glimt 0-2 
0-1: Bodø Glimt 
0-2: Bodø Glimt

Vårt første tap etter 2 x 10 minutter, her møtte vi rett og slett et bedre lag, men vi gjorde vårt beste. 

Siste kampen møtte vi Kristiansund. Her ble vi enige om at vi skulle gi det siste vi hadde selv om det var slitne kropper og hoder. Og for en kamp vi skulle spille!

Strømsgodset - Kristiansund 4-0
1-0: Nichlas
2-0: Michael (Tefik)
3-0: Rolf Erik (Morten)
4-0: Rolf Erik (Lasse)

Vi vant kampen fortjent 4-0 og avsluttet turneringen på en veldig god måte. 

Til slutt vil vi takke Bodø Glimt og Fotballstiftelsen for et fantastisk arrangement. Dette var tidenes nasjonale turnering, og vi gleder oss allerede til neste års turnering i Stavanger.

tempImageOYJ34i.jpg
Annonse fra Eliteserien: