Glimt vant treningskampen

Bodø/Glimt vant 2-1 i dagens treningskamp på Aspmyra. Herman Stengel scoret vårt mål fra straffemerket.

Glimt scoret to mål i løpet av sju minutter i den første omgangen. Først scoret Håkon Evjen kampens første mål på vakkert vis etter tjue minutter, før Jens Petter Hauge doblet ledelsen sju minutter senere.

Den andre scoringen burde udiskutabelt ha blitt annullert for offside - i den grad det egentlig betyr noe som helst i en treningskamp.

Etter en snau time fikk vi vår redusering, etter strålende forarbeid av Marko Farji. Marko vendte opp dypt inne på egen halvdel, satte fart fremover og spilte gjennom Marcus Mehnert. Mehnert gikk i bakken, og fra straffemerket satte Stengel ballen kontant i nettet.

Ti minutter før slutt gikk forøvrig Sivert Westerlund i bakken etter en hodesmell. Sivert har pådratt seg en liten hjernerystelse, men er heldigvis utskrevet fra sykehuset i Bodø og har fått tillatelse til å bli med laget hjem til Drammen. Vi ønsker Sivert god bedring.

Bodø/Glimt - Strømsgodset 2-1 (2-0)

Treningskamp, Aspmyra stadion
Mål: 1-0 Håkon Evjen (20), 2-0 Jens Petter Hauge (27), 2-1 Herman Stengel (59, straffe)
Vårt lag: Per Kristian Bråtveit - Bent Sørmo, Gustav Valsvik, Fredrik Kristensen Dahl - Lars Vilsvik, Marko Farji, Herman Stengel, Logi Tómasson - Marcus Mehnert, Elias Melkersen, Jonas Therkelsen.
Innbyttere: Frank Stople for Per Kristian Bråtveit (45 min), Jostein Ekeland for Elias Melkersen (45 min), Dodou Gaye for Lars Vilsvik (64 min), Sivert Westerlund for Logi Tómasson (64 min), Samuel Silalahi for Herman Stengel (77 min), Fredrik Ardraa for Marcus Mehnert (77 min) og Ernest Boahene for Sivert Westerlund (84 min).