Hentes tilbake fra utlån

Andreas Heredia-Randen (18) hentes tilbake fra utlånet i Mjøndalen.

Annonse:

Den 18-årige midtbanespilleren ble lånt ut til Mjøndalen for en drøy måned siden, og debuterte for bruntrøyene som innbytter i hjemmekampen mot Moss bare tre dager senere.

Siden har han vært i startelleveren i samtlige fem kamper før OBOS-ligaen tok sommerpause forrige helg.

Han har med andre ord fått god utbytte av utlånet, men med fire uker til neste kamp i OBOS-ligaen og med Kreshnik Krasniqi utilgjengelig med skade de neste ukene har vi nå valgt å benytte oss av muligheten til å kalle Andreas tilbake.

- Vi har noen skader i troppen nå, og med sommerferie i OBOS-ligaen passet det fint å kalle Andreas tilbake, så han kan bli involvert for oss i denne perioden, sier leder for sport og spillerlogistikk.

Heredia-Randen er i første omgang tiltenkt å tilbringe de neste ukene hos oss, før det vil tas en løpende vurdering på hvor det er mest hensiktsmessig for han å være, slik at han får en best mulig kamphverdag.

18-åringen har deltatt på to økter med oss etter at han hadde sin siste økt med MIF på mandag, men har nå fått noen dager fri, og er dermed ikke i troppen til kveldens bortekamp mot Brann. Han vil være spilleklar og aktuell til hjemmekampen mot Sandefjord mandag 8. juli.

Flo forteller forøvrig videre at både Heredia-Randen og flere andre spillere kan være aktuelle for utlån når OBOS-ligaen starter opp igjen i slutten av juli.

- På den nasjonale utlånsordningen kan vi låne ut både Andreas og våre andre yngre spillere både innenfor og utenfor overgangsvinduet, og det er sannsynlig at vi kommer til å se etter muligheter for flere av dem, så utviklingen deres blir best mulig.

Den sportslige lederen retter også en takk til MIF for smidig samarbeid, både i forbindelse med utlånet og tilbakekallingen.

- Vi setter stor pris på det gode samarbeidet vi har med MIF, mye takket være Bjørn Petter.

Annonse fra Eliteserien: