Ny kontrakt for Therkelsen

Formspiller Jonas Therkelsen (21) har i dag forlenget sin avtale med Strømsgodset ut 2027-sesongen.

Annonse:

- Det var en enkel avgjørelse. Jeg trives veldig i klubben, og jeg gleder meg til de neste årene, sier 21-åringen etter å ha skrevet under avtalen som binder han til Strømsgodset også de tre neste sesongene.

Det nærmer seg to år siden midtbanespilleren debuterte i Eliteserien borte mot Vålerenga, og få dager senere signerte sin aller første proffkontrakt. Allerede foran fjorårssesongen, et snaut halvår senere, skrev han under ny kontrakt ut 2025-sesongen etter å ha vist fin utvikling gjennom oppkjøringen.

Gjennom sin første fulle sesong på A-lagsnivå var han på banen i hele 29 kamper. I årets sesong har han tatt nye steg, og er godt på vei mot å etablere seg på laget. Han har også notert seg for sine første scoringer på A-lagsnivå, og står med seks fulltreffere, derav fire i Eliteserien, denne sesongen.

Kampannonse SIF - HamKam

- Det har vært veldig artig å følge utviklingen til Jonas fra tiden i utviklingsavdelingen vår og til der han er i dag, og det er kjekt for oss å få frem en god og ung spiller med så spennende ferdigheter, sier leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo om den lovende unggutten, som allerede har spilt 56 kamper for klubben.

- Jonas har god mentalitet og innstilling, og kan nå langt hvis han fortsetter utviklingen slik han har gjort den siste tiden.

Therkelsen selv setter pris på tilliten han blir vist fra klubben ved å nå få en ny og forbedret kontrakt.

- Det er fint å se at klubben setter pris på at jeg tar steg, og det har jeg ingen plan om å stoppe med, så jeg skal bare fortsette å bygge videre på dette.

- Planen videre er å sørge for å ha gode prestasjoner hver eneste kamp, ta ansvar i større grad over kampene, og virkelig være med å spille en positiv fotball. Da vil også målpoengene og seirene komme, fortsetter han.

Se hele intervjuet med Jonas Therkelsen i forbindelse med kontraktsforlengelsen her:

Annonse fra Eliteserien: