Comeback og pangstart på høstsesongen

Lørdag kl. 15:00 sparker damelaget i gang høstsesongen. Det blir åpen pub, gratis kamp og flere profiler tilbake i troppen.

Annonse:

Foto: Tonje BF Moberg

Lørdagskamp og åpen pub

Hver kamp blir som en cupfinale å regne for oss nå

— Jarle Finnestrand, sportslig leder damelaget
Etter noen ukers velfortjent sommerferie drar damelaget i gang høstsesongen førstkommende lørdag på Marienlyst. Randesund/Start 2 er motstander i lørdagens kamp og SIF jentene har en spennende høst i vente:


- Hver kamp blir som en cupfinale å regne for oss nå. Vi har sikret oss et godt utgangspunkt til opprykk med vårens seier over Sandefjord, men samtidig har Sandefjord 10 plussmål å gå på,  kontra oss, så vi har fokus på å score mye mål i kampene som kommer. Derfor blir hver eneste kamp i høst veldig viktig, sier sportslig leder for damelaget Jarle Finnestrand.

Laget startet opp igjen fellestreninger for 3 uker siden og har siden da spillt to treningskamper. I slutten av juli spilte jentene treningskamp mot det gambiske laget Scanaid, som var i Norge for å spille Norway Cup. En morsom og annerledes kamp som endte 2-2. Uken etter var 2. divisjonslaget Sarpsborg 08 motstander i treningskamp. Den kampen endte med et knepent 1-2 tap. 

Lørdag er seriespillet i gang igjen og i forkant av kampen åpner VIP Corner i 3. etasje på stadion med salg av pølser og drikke. Puben holder også åpent i pausen på kampen. 

Comeback på flere profiler

Flere profiler fra fjorårets lag, som har vært ute av ulike årsaker, er nå tilbake i troppen. Storscorerne Ingvill Hågensen Hartz og Kaja Bjørkvold (t.h. i bildet øverst) er tilbake fra graviditet og fødsel. I tillegg er angrepsspiller Alexandra Hebo Tangen (t.v. i bildet øverst) og midtbanespiller Henriette Johnsen Strand tilbake etter en lenger reise. Forsvarsspiller Jenny Strandheim er også tilbake etter et lenger skadeavbrekk. 

Det er med andre ord en sterk stall som møter Randesund/Start2 på lørdag. Vi slo sørlendingene 3-0 i vårens oppgjør, men har ingen garanti for at vi skal se de samme sifrene nå på lørdag:

- Det er litt uvisst hva vi møter, de stiller nok med et realtivt ungt lag. Mange av spillerne der prøver å spille seg til fast plass på Start sitt førstelag, så vi forventer god motstand på lørdag, sier Jarle Finnestrand. 

VIP-Corner åpner kl. 14:00 og kampen starter kl. 15:00. Kampen har gratis inngang. 

 

Annonse fra Eliteserien: