Opprykket glapp for damelaget

Det endte 2-2 i seriefinalen mot Sandefjord etter at hjemmelaget hentet opp vår ledelse to ganger - og vi endte dermed på 2. plass i 3. divisjon, slått av søndagens motstander på målforskjell.

Med 1720 tilskuere tilstede på Jotun Arena ble det en ramme en opprykksfinale, og også spenningen i kampen leverte til forventningene.

Foran kampen lå lagene på samme poengsum, men Sandefjord med bedre målforskjell, så forutsetningene var klare: Vi var nødt til å vinne, mens Sandefjord trengte poeng, for å vinne avdelingen og ta seg videre til opprykksplayoff til 2. divisjon.

Alexandra Hebo Tangen stilnet hjemmepublikummet da hun ga oss en drømmestart allerede etter fire spilte minutter, men hjemmelaget slo tilbake og utlignet til 1-1 ved Anne-Marie Fjeld etter en drøy halvtime.

Et kvarter ut i den andre omgangen tok vi ledelsen for andre gang i kampen da kaptein Maiken Hovelsås fant nettmaskene etter et hjørnespark, men dessverre holdt det ikke ut. Ti minutter etter ledermålet utlignet Sandefjord på ny ved Emma Akselsen.

Flere mål ble det ikke, og det ble dermed Sandefjord som gikk seirende ut av årets 3. divisjon region sør. Nå skal de ut i opprykksplayoff mot Sola, der vinneren spiller dobbeltoppgjør mot Raufoss som avgjør hvem som til slutt rykker opp til 2. divisjon.

Vi gratulerer Sandefjord med avdelingsseieren og ønsker dem all lykke til i opprykksplayoffen.