Helge Helgesen er død

Strømsgodsets tidligere presse og mediesjef, Helge Helgesen er død, 76 år gammel.

Annonse:

Helge Helgesen var medlem i Strømsgodset i over 50 år, og gjorde seg bemerket allerede på 70-tallet som skribent i den gangens medlemsblad, “SIF Gutten”. Det var den gang alt arbeid for foreningen var på dugnad, og Helgesen la ned betydelig med tid og innsats for klubben i hans hjerte i over fire tiår. 

Helgesen var fast speaker på Marienlyst i en årrekke, og hans klare og tydelige stemme ble en del av kampopplevelsen på Gamle Gress. Han rekrutterte selv sin arvtager “i bua” (Lars Jamvold) og tok over ansvaret med å håndtere den enorme økningen av presse og media i forbindelse kamparrangement og klubbdrift generelt.  

Helge Helgesen var svært sentral i å bygge opp våre nye nettsider, godset.no, og ble redaktør for våre hjemmesider. På 2000-tallet ble han ansatt i full stilling i Strømsgodset og avsluttet sin yrkeskarriere hos oss og gikk over i pensjonistenes rekker for noen år siden. 

Helge Helgesen var hele livet svært interessert i media, og var aktiv i nærradiomiljøet og skrivende leverandør i diverse lokale aviser og tidsskrift.

Helge Helgesens hjerte banket hardt for Strømsgodset og Drammen, og det er en patriotisk og tydelig stemme som nå har stilnet.

Vi minnes Helge Helgesen som en sann SIF venn og en god medarbeider.  

Rune Marthinsen 
Strømsgodset

Annonse fra Eliteserien: