- I dag var vi modigere med ballen

Sarpsborg 08 vant 1-0 i dagens treningskamp, men Jørgen Isnes så positive ting å ta med seg videre inn mot de seks siste seriekampene i årets sesong.

Annonse:

Kampens eneste scoring kom seks minutter etter hvilen, da Frederik Carstensen headet ballen i mål etter en overgang.

Det kunne og burde imidlertid blitt flere scoringer - for begge lag hadde muligheter som burde ha ført til nettkjenning. For vår del hadde Jonas Therkelsen to hodestøt som gikk like utenfor, ett i hver omgang, mens Marko Farji hadde to muligheter i den første omgangen.

- Å tape fotballkamper er alltid kjedelig, men i dag ser vi bak resultatet, og ser igjen mye av det vi har snakket om etter HamKam-kampen og gjennom treningsuka.

Konkret trekker han frem både presspillet og spillet med ball bakfra, mens han ikke er like fornøyd med det vi fikk til på siste tredjedel.

- I dag var vi mer aktive i presspillet, og det er sjelden stunder hvor vi er langt nede. Det gjør at vi holder motstanderen en del unna, og at vi vinner ballen gunstig, noe vi også skaper våre største sjanser gjennom.

- I tillegg er vi gode og modige i frispillingen bakfra, og vurderer også tidvis ganske godt. Det gjør at vi kommer oss forbi de første pressleddene, mens jeg synes det blir litt for statisk på siste tredjedel.

I den andre omgangen fikk også flere av våre yngre spillere slippe til. Samuel Silalahi (19) og Fredrik Ardraa (18) spilte de siste tjue minuttene, mens G19-spillerne André Stavås Skistad (17) og Sigurd Dystland (18) kom innpå i sluttminuttene. For Sigurd var dette hans uoffisielle A-lagsdebut.

- Det er veldig fint å kunne slippe til noen unggutter underveis, så de får kjenne litt på eliteserienivå, og det synes jeg de gjør med bravur. Sigurd og Skistad har begge hospitert med oss den siste tiden, mens Fredrik og Samuel er faste A-lagsspillere, og gode fotballspillere vi kan få bruk for nå på slutten av sesongen.

Se hele intervjuet med Isnes etter kampen her:

Kampfakta
Sarpsborg 08 - Strømsgodset 1-0 (0-0)

Treningskamp, Sarpsborg stadion
Mål: 1-0 Frederik Carstensen (51)
Vårt lag: Per Kristian Bråtveit (Frank Stople i 45 min) - Bent Sørmo, Gustav Valsvik, Fredrik Dahl - Lars Vilsvik (Sigurd Dystland i 3 min), Herman Stengel, Emmanuel Danso (Kreshnik Krasniqi i 33 min), Sivert Westerlund (Jesper Taaje i 33 min) - Jonas Therkelsen (André Stavås Skistad i 3 min), Marko Farji (Fredrik Ardraa i 17 min), Eirik Ulland Andersen (Samuel Silalahi i 17 min)

Annonse fra Eliteserien: