Inviterer 8. klasse på kamp på søndag

Torsdag morgen var Eirik Ulland Andersen og Gustav Valsvik på besøk hos 8. klasse på Marienlyst Ungdomsskole. Og med seg hadde de en invitasjon til søndagens kamp mot Bodø/Glimt.

Annonse:

Sammen med samfunnsledere Lars-Petter Eggen tilbragte Eirik Ulland Andersen og Gustav Valsvik morgenen hos ungdommene på Marienlyst Ungdomskole. Her hadde vi samlet alle de nyoppstartede 8. klassingene til en "Blåtimen". 

Å være ny i en gruppe

Gustav Valsvik og Eirik Ulland Andersen
Gustav Valsvik og Eirik Ulland Andersen

Temaet for Blåtimen var det å være ny i en gjeng og hvordan man kan håndtere de ulike utfordringer som kan oppstå i en gruppe, med referanse til et fotballag. 8 klassingen på Marienlyst Ungdomsskole kommer fra tre forskjellige skoler og er i starten av "bli-kjent"-fasen. Her hadde Gustav og Eirik flere gode tips til hvordan man både kan bli kjent med andre, men også hvordan man kan inkludere folk inn i en gruppe:

-Ettersom man har blitt eldre har man også blitt mer bevisst på det å inkludere de som er nye, og spesielt de unge spillerne, sa Eirik Ulland Andersen til ungdommen. 

Som et ledd i det å legge til rette for at alle 8.klassingen skal bli bedre kjent ble alle elevene invitert til søndagens kamp mot Bodø/Glimt! 

Vi gleder oss til å se masse 8.klassinger på felt K til kampen mot Bodø/Glimt på søndag 

 

Annonse fra Eliteserien: