- Man blir jo litt ydmyk

De 16 finalistene til i Årets fotballfrivillig er klare - og blant de finner vi vår egen Gro Kjersti Teien! Nå kan du stemme frem Gro som vinner av hele kåringen.

Annonse:

Kampanjen Årets fotballfrivillig startet tidligere i høst med over 200 nominerte kandidater. Etter avstemning i hele fotballnorge gjenstår nå kun 16 finalister, og av dem er Kompani Godsets egen primus motor; Gro Kjersti Teien.

Takket være Gros innsats, og folk sine stemmer, har klubben allerede vunnet kr. 10.000 kroner ved å ha med en finalist. Nå går avstemmingen inn i neste fase, hvor totalvinneren skal kåres. 

Vinneren av Årets fotballfrivillig vinner et personlig gavekort på kr. 15.000,- samt kr. 30.000,- til sin klubb. Fristen for å stemme er mandag 28. oktober kl. 23:59.

-Litt småflau, men veldig gøy

Gro har bidrar i ulike roller i Strømsgodset i over 25 år, fra materialforvalter på guttelaget, via loddsalg og ballhenteransvarlig til å nå være ansvarlig for sikkerhet på alle våre hjemmekamper. Selv trekker hun fram folka som den viktigste grunnen til at hun har vært med så lenge:

-Det er jo alt det som er rundt. De andre frivillige, ledelsen, spillerne og GodsetUnionen som har trigget meg til å være med å bidra i alle år. 

Gro er en stor ressurs for klubben, både faglig og menneskelig

— Bjørn Furuheim, Arrangementssjef Strømsgodset
Gro har reist på nesten samtlige borteturer med GodsetUnionen i år, og det er no av det hun synes har vært ekstra gøy i å bidra med:

-Det å være på borteturer med GodsetUnionen er jo noe av det som er aller mest gøy. 

-Særdeles fortjent 

Arrangements- og sikkerhetssjef i Strømsgodset Bjørn Furuheim er ikke overrasket over at Gro er videre i nominasjonen. 

- Jeg synes det er særdeles fortjent. Hun gjør en fantastisk jobb som frivillig i Strømsgodset og er en stor ressurs for klubben, både faglig og menneskelig. Jeg vet også at GodsetUnionen setter veldig pris på den jobben Gro gjør på borteturer, der hun fungerer både som vert, men også som reservemamma for de yngre supporterne som er med på tur. 

Strømsgodset gratulerer Gro med finaleplassen og oppfordrer alle til å stemme henne helt til topps i kåringen. 

STEM PÅ GRO HER

 

Annonse fra Eliteserien: