Marienlyst Stadion 100 år - Alle billetter 100 kr

Lørdag 21. september møter vi Sarpsborg08 på hjemmebane. På denne datoen i 1924 åpnet Marienlyst Stadion. Bli med å hylle "Gamle Gress" med bursdagsfest og fotballkamp.

Annonse:

Foto: Jan-Petter Dahl, TV2

Strømsgodset - Sarpsborg, lørdag 21. september kl 16:00

100 år med "Gamle Gress"

Etter første verdenskrig meldte behovet for en gressbane seg i Drammen. Mange andre byer hadde fått sin egen gressbane og i 1922 fikk Drafn støtte av fotballforbundet til å starte å lage en gressbane i byen. Arbeidet startet i 1923 og Drammen Kommune tok over prosessen da man så at flere klubber ønsket å spille på gress. 21. september 1924 ble Marienlyst Stadion åpnet med en kamp mellom Drammens bylag og Odd. 

Marienlyst Stadion 1967
Marienlyst Stadion 1967

Siden da har flere klubber og lag hatt Marienlyst Stadion som sin hjemmebane, deriblant Drafn, Skiold og Drammens Ballklubb. Våren 1967 spilte Strømsgodset sin første kamp på Marienlyst. Etter opprykket til øverste divisjon, som den gang het 1. divisjon, bestemte Drammen Kommune at Strømsgodset nå skulle spille sine hjemmekamper på Marienlyst. Siden den gang har Gamle Gress vært vår hjemmebane. 

Inviterer til bursdagsfest

I forbindelse med stadions 100 års jubileum ønsker vi å invitere hele Drammen til bursdagsfest lørdag 21. september. Vi møter Sarpsborg08 på Marienlyst kl. 16:00 og varmer opp med en god bursdagsfest først. Vi rigger opp til uteservering med sjenkebevilling utenfor stadion fra kl. 12-16. Her vil det bli salg av mat og drikke, underholdning og gratis bursdagskake til alle.

Det lages egne, eksklusive, jubileums t-skjorter til salgs. I tillegg klinker vi til med et jubileumstilbud til hjemmepublikummet:

Alle billetter 100 kr.*

*gjelder ikke bortefeltet. Her gjelder ordinær pris (220,-/100,-).

Det lønner seg å være rask med billettkjøp for å sikre seg en god plass! Vi håper Drammensere og andre som er glad i klubben benytter anledningen til å hylle byens storstue, som nå runder 100 år.

KJØP BILLETT TIL KAMPEN HER

 

 

Annonse fra Eliteserien: