Proffkontrakt for Kevin (15)

Kevin André Dæhlin (15) har skrevet sin første proffkontrakt med Strømsgodset.

Annonse:

- Det er stort. Jeg har drømt om og jobbet for dette lenge, sier 15-åringen fra Svelvik etter å ha skrevet under sin aller første profesjonelle kontrakt.

- Jeg har vært på alle kamper på Marienlyst siden jeg var liten, både med GodsetUnionen og på langsiden, så det er stort å skrive min første kontrakt med Strømsgodset, fortsetter han.

Fredag, ni dager etter 15-årsdagen, signerte han kontrakten sammen med far Rino og mor Ann-Kristin. I første omgang har han skrevet en kontrakt ut 2026-sesongen.

Som nevnt kommer 15-åringen fra, og bor i Svelvik. Etter å ha hospitert med Strømsgodset gjennom vårt eliteakademi meldte han overgang til Strømsgodset foran 2023-sesongen for å bli en del av vårt G14-lag.

Denne sesongen har han kamper for både G17 og G19, samt at han i sommer fikk debuten for Team SIF i 3. divisjon - hvor han også noterte seg for en målgivende.

- Jeg er en offensiv spiller som liker å score mål, bidra med målpoeng og drible. Uten ball er jeg en aggressiv spiller som liker å lage litt temperatur i kampene, sier han om seg selv.

Han beskrives som en allsidig spiller som kan bekle flere roller, spesielt i midtbaneleddet. Selv trives han aller best som indreløper og som kantspiller, men kan også bekle rollen som midtspiss, slik han blant annet har gjort på G15-landslaget.

Der fikk han sin debut i deres første samling i våres - og Kevin noterte seg for scoring i debuten med flagget på brystet mot Wales. I september skal han, i likhet med Marius Eriksrud som signerte sin første proffkontrakt tidligere i år, på ny samling med G15-landslaget.

- Det er stort å representere Norge, og det å score i landslagsdebuten gjorde meg stolt, forteller han.

Nå fortsetter jobben mot å etablere seg i vår G19-stall - med mål om å etter hvert ta steg videre til å få muligheter med A-laget.

- Målet mitt nå er å spille meg fast inn på G19 og etter hvert trene med A-laget. På lengre sikt har jeg ambisjoner om å spille for A-laget og å etter hvert vinne noe med Godset. Drømmen min er å vinne Eliteserien med Godset.

Vi gratulerer Kevin med proffkontrakt og gleder oss til å følge utviklingen hans videre!

Annonse fra Eliteserien: