Ringedugnad for Barnekreftforeningen

Spillere fra Strømsgodset herre- og damelag brukte tirsdag morgen til å bidra på ringedugnad for TV-aksjonen og årets innsamling til Barnekreftforeningen.

Annonse:

Årets TV-aksjon går til Barnekreftforeningen og deres etablering av familiehus ved universitetssykehusene i Tromsø, Trondheim, Bergen og Oslo. 

Annenhver dag får et barn i Norge kreft. Når et barn blir alvorlig sykt, rammes hele familien. Ofte må barnet reise langt for å få livsviktig behandling og familien blir splittet i lange perioder. Familiehusene bidrar til at barn med alvorlig sykdom og familien deres kan bo sammen med barnet er under behandling. 

Tirsdag morgen stilte spillere og trenere fra Strømsgodsets dame- og herrelag opp for å bidra i ringedugnaden for næringslivet. Spillerne ringte alle klubbens samarbeidspartnere og kronene rullet inn til Barnekreftforeningen.

- Fantastisk innsats

Hege Ramm, Fylkesaksjonsleder TV-aksjonen Akershus, Buskerud og Østfold
Hege Ramm, Fylkesaksjonsleder TV-aksjonen Akershus, Buskerud og Østfold

Fylkesaksjonsleder i TV-aksjonen Hege Ramm var svært fornøyd med innsatsen til SIF-spillerne:

- Det er fantastisk at Strømsgodset stiller og bidrar til en så viktig sak. Det har vært stort trykk her på Marienlyst på morgenen og det er fantastisk at så mange spillere stiller opp. 

Ved dugnadens slutt hadde spillere og andre aktører ringt inn godt over 400 000. Det er også ventet at flere kroner vil rulle inn i løpet av uka, som et resultat av ringedugnaden.

Fra herrelaget stilte Kreshnik Kraniqi, Lars Vilsvik, Herman Stengel, Gustav Valsvik, Fredrik Kristensen Dahl, Per Kristian Bråtveit, Marcus Mehnert, Jostein Ekeland, Onar Nymoen og Jørgen Isnes. Fra damene stilte Maiken Hovelsås, Emilie Blikken, Ingvill Hågensen Hartz, Katharina Dalbakk og Jarle Finnestrand.

I tillegg bidro flere fra administrasjonen også med oppfølgning av de som ikke svarte på morgenen. 

Selve TV-aksjonen arrangeres søndag 20. oktober.

Støtt TV-aksjonen med vipps

 

Annonse fra Eliteserien: