- Treningskampen ga gode svar

Endelig er Eliteserien tilbake etter tre ukers spillepause. Lørdag setter laget seg på flyet i retning Kristiansund og søndagens bortekamp mot KBK.

Annonse:

Vi går nå inn i siste fase av sesongen og de seks siste serierundene i Eliteserien. Først ut er søndagens bortekamp mot Kristiansund, før vi tar imot Fredrikstad til lørdagskamp på Marienlyst neste helg.

Kjøp billett til lørdagskampen mot Fredrikstad her.

Deretter venter bortekamp mot Rosenborg, hjemmekamp mot KFUM, bortekamp mot Tromsø og til slutt hjemmekamp mot Molde i siste serierunde 1. desember.

- Etter tre uker uten blir det godt å spille en tellende kamp igjen. Vi har fått inn en treningskamp hvor vi fikk gode svar på det vi har hatt fokus på, og håper å se det også i de siste seriekampene, sier Jørgen Isnes etter fredagens økt på Marienlyst.

Som tidligere omtalt så Isnes og hans team mye positivt å bygge videre på til tross for tap i treningskampen. Det handler først og fremst om å være modigere med ballen og et ønske om å være mer aktive i presset, fremfor å rygge og havne lavt i banen.

- Det var en god opplevelse, selv om det ble tap. Vi hadde større variasjon i presset og gjorde modigere og tøffere valg med ballen, slik vi er nødt til for å få rom offensivt.

Nå er det gjennomført en ny uke på feltet i etterkant av treningskampen, og fra onsdagens økt var også landslagsspillerne Logi Tómasson og Elias Melkersen tilbake på feltet. 

- Med de to på landslag og et par småskader var vi en mindre gruppe tidligere i uka, men det var en fin start på uka med mye småbanespill og spill generelt. Med alle tilbake har vi de siste dagene hatt mer taktisk fokus inn mot Kristiansund, forteller vår hovedtrener.

Han avslører også at Nikolaj Möller er klar igjen etter skaden som gjorde at han sto over forrige helgs treningskamp, og den svenske spissen er med i troppen som reiser til Kristiansund. Det er derimot ikke Sivert Westerlund, som har pådratt seg en muskelskade. Marcus Mehnert er i fremgang, men fortsatt noe usikker inn mot helgas kamp.

Ole Enersen og Jostein Ekeland er forøvrig fortsatt i opptrening etter sine skader, mens Jesper Taaje er utilgjengelig til søndagens kamp etter å ha fått sitt fjerde gule kort for sesongen mot HamKam før pausen.

- Troppen vi har tilgjengelig blir ganske lik som i kampene før pausen, utenom Taaje med karantene og Sivert som er ute, også er det fortsatt spørsmålstegn rundt Marcus. «Niko» er klar.

Søndagens kamp har avspark 17:00 og sendes på TV 2 Play med sendestart 16:50.

Annonse fra Eliteserien: