- Vi vet godt at det går an å slå dem

Søndag venter Bodø/Glimt på Marienlyst. Laget fra nord kommer rett fra Champions League-playoff i Serbia til Drammen og Gamle Gress. Dette tenker trener Jørgen Isnes før kampen.

Annonse:

En forløsende seier over Lillestrøm forrige hjemmekamp ble etterfulgt av en skuffende bortekamp mot Viking. Nå venter Bodø/Glimt som kommer direkte fra playoff i Champions League. Trener Jørgen Isnes ser frem til kampen: 

- Vi møter Norges beste lag, det er ikke noe å lure på, men vi vet utrolig godt at det går an å slå dem, det gjorde vi i fjor. Vi har også spilt to tette kamper mot de tidligere i år. Så veit man aldri med et sånn type «såra dyr» hvilken vei det vil slå ut. Vi er i hvert fall godt forberedt, og troppen er relativt skadefri.

Treneren er klar på hva som venter i oppgjøret mot nordlendingene:

- Det er ikke noe nytt det som kommer. Bodø/Glimt har ofte litt mer ball enn motstanderen, men det viktigste elementet ligger i når vi vinner ballen. De ligger veldig sjelden nede i presspillet sitt, de presser fremover og ønsker å stresse oss, og da må vi utnytte de rommene de gir fra seg. Det har vi tidvis vært gode på mot de tidligere, sier Isnes.

Se videointervju med Elias Hoff Melkersen foran kampen her:

Ta med oss euforien fra LSK-kampen

Det blir en varm septemberdag på Marienlyst på søndag. Det er utrolig viktig at vi har supporterne i ryggen på Marienlyst.

— Jørgen Isnes

Seieren på overtid over Lillestrøm på Marienlyst ga mye energi som vi tar med oss inn i kampen på søndag:

- Euforien var enorm etter kampen mot LSK, det er noe med både måten det skjer på og litt den perioden vi har vært i som gjorde det spesielt. Dessverre klarte vi ikke å gjenskape det mot Viking. Vi må være mye bedre til å forsvare enn vi var mot Viking, og det har vært litt temaet denne uka.

Nå håper treneren publikum møter opp og bidrar på samme måte som man opplevde i LSK-kampen:

- Det blir en varm septemberdag på Marienlyst på søndag. Det er utrolig viktig at vi har supporterne i ryggen på Marienlyst og at de drar oss frem, spesielt i de perioden hvor vi klarer å lage trykk og skape litt. Da kan publikum være avgjørende!

Vi sees på Marienlyst søndag kl. 17:00

Kjøp billett til kampen her

Annonse Strømsgodset-Bodø/Glimt
Annonse fra Eliteserien: