IMARA forlenger i Bronseklubben

IMARA AS kom inn halvveis ut i sesongen i fjor på en halvårsavtale. SIF-Nettverket skulle veies og teste. Fasiten er klar! Det både funker, er gøy og litt avhengighetsskapende

Annonse:

«Jeg var veldig spent på hvordan det skulle være å komme inn i det nettverket her, både som ny og så langt utpå året» forteller Dominic Akadimah, daglig leder og gründer av IMARA. IMARA er et IT-selskap som hjelper bedrifter med å effektivisere arbeidsoppgavene sine ved bruk av fremtidsrettet teknologi.

«VI har vært i en del andre nettverk før, så noen kjente jeg litt, men det er jo en helt annen «Vibe» i SIF-nettverket enn andre steder. Noe handler selvfølgelig om at vi deler en interesse for fotball og Strømsgodset, det er med på å forsterke tilhørigheten til nettverket. Men det er jo noen aktiviteter her gjennom et år som ingen andre nettverk er i nærheten av å arrangere i like stort omfang, like proft og heller ikke like gøy» avslutter Dominick som trekker frem både Kielttur og fjorårets Rebusløp som to store høydepunkter i Partnerkalenderen. 

Vi skal heie på Imaraene i næringslivet vårt! 

— Selim Emeci

Imaras slagord er å «ta roboten ut av mennesket». Men det er ikke like skummelt som det høres ut som, skal vi tro Dominic. «Det vi gjør er i utgangspunktet å automatisere en del operasjoner som gjøres manuelt på de ansatte på datamaskiner. Vi lager altså programvare-roboter som kan behandle av inn- og utgående faktura, returmeldinger, reklamasjoner, bestillinger, on- og offboarding og mye mer. Robotene gjør dette ved å etterligne menneskelige handlinger på datamaskinen. Ingen er raskere enn en datamaskin, så bare ved å ta i bruk våre roboter effektiviserer du ditt arbeid, i tillegg frigjør du en del timer til å gjøre andre produktive oppgaver for deg og din bedrift», avslutter Akadimah

Selim Emeci digger at IMARA er med videre. «IMARA er en sinnsykt kul bedrift, selv om jeg ikke bestandig forstår får til disse innovative løsningene, så vet jeg at nettopp slike løsninger er framtiden på de fleste arbeidsplasser. Vi trenger alle slags samarbeidspartnere, store og små og en bedrift som IMARA beriker nettverket vårt med tjenester og kunnskap som svært få andre tilbyr. Vi skal heie på Imaraene i næringslivet vårt! 

 

 

Annonse fra Eliteserien: