PARTNERLIVET: ACLIMA

Partnerlivet fortsetter og denne gangen er det Aclima som står for tur. Aclima AS har siden 2019 vært en lokal sponsor, og har blant annet bidratt med at A-lagsspillere har holdt varmen med ull i all slags vær. Bli bedre kjent med Ole Magnus Halvorsen og Aclima her:

Annonse:

Hvorfor velger dere å være Godset-sponsorer?

Strømsgodset er hele byens lag, og Marienlyst er byens samlingspunkt. Derfor setter vi stor pris på samarbeidet i sponsorpoolen og synligheten med reklameboards på stadion. Vi er selvsagt også super stolte av at Godset-spillerne bruker vårt funksjonelle ullundertøy til trening og kamper, og ikke minst at klubben jobber med gode bærekraftprosjekter utenfor banen. I noen av disse bærekraftprosjektene har Aclima også fått bidratt.

Hvordan har dere opplevd å komme inn i sponsornettverket?

Vi opplever det som veldig bra! I poolen er det utrolig mange hyggelige mennesker og god stemning. Jeg opplever at alle heier på hverandre, på tvers av både selskaper og bransjer. Vi gleder oss til flere treff i løpet av året!

Hvilke aktiviteter har dere vært med på?  

Vi har vært med på en del! SIF-lunsjer, bortetur, sommerfest med byvandring, Vestlia, Kick Off, fotballturnering og B2B event. Vi har også vært med på Golfturneringer, der vi stilte med eget lag, noe som var veldig gøy for våre golf-interesserte ansatte.

Hva har dere fått ut av sponsoratet?

Vi har fått synliggjort Aclima lokalt, og i tillegg nasjonalt med boards på stadion i forbindelse med fotballkampene. Videre har samarbeidet vært bra for relasjonsbygging og med det å bli kjent med flere i Godset-poolen. Dette har bidratt til at flere av de andre selskapene har fått øynene opp for Aclima. I tillegg kan det nevnes at vi også har benyttet oss av lokalene på Marienlyst ved flere anledninger der vi har hatt interne selgersamlinger. Super service og god mat!

Annonse fra Eliteserien: