Pre-season camp i samarbeid med Frisk Asker

Sammen med Frisk Fotball skal vi i Strømsgodset arrangere Pre-Season Camp i Asker. Vi ønsker å gi spillere som har en drøm om å en gang kunne spille i eliteserien, muligheten til å trene og utvikle seg som de beste i Norge.

Annonse:

Bildet: Frisk Fotballs Leander Nordby Rørnes (t.v.) og Mathias Røise Warholm (t.h.) på hver sin side av G14-trener Hans Svastuen i forbindelse med en nasjonal serie-kamp med Strømsgodset i sommer.

I fjor var vi tilstede da Frisk Fotball arrangerte Pre-Season Camp. Det var en flott opplevelse med mange ivrige fotballspillere i full aktivitet.

Etter en god prat med de ansatte i Frisk Fotball ble vi enige om at vi skulle bidra enda mer i år. Vi ønsker å bidra med vår kompetanse og kunnskap for å gi et godt fotballtilbud denne uka. I tillegg vil det komme en del spennende besøk fra klubben Det er stas for oss i Strømsgodset at det er interesse for hva vi holder på med ute i Asker-området og vi gleder oss til å ta turen ut i starten av august.

- Vi er imponert over det som dere har fått til i Frisk Fotball, og de spillerne vi har hos oss holder et veldig godt nivå, og ikke minst; de har flotte holdninger til trening og sine lagkamerater, sier trener for Strømsgodsets G14-lag, Hans Svastuen (bildet).

- Det er ikke å legge skjul på at, dette er et ekstra spennende tilbud dere har fått til. Å få komme og trene og jobbe som en eliteseriespiller i en uke, er noe som vi ønsker å hjelpe til med. Frisk Fotball er jo blitt en mønsterklubb, og vi ønsker selvsagt å støtte opp om dette. Det er et viktig ansvar vi har som en toppklubb.

- Vi Strømsgodset får også se hva som rører seg i Asker-fotballen, det er jo viktig for oss. Det er kort vei fra Drammen og til Asker, og det er naturlig for oss å bidra også her. Vi kan dele av kompetansen vår. Det er jo det vi ønsker. Om alle blir eliteseriespillere, er ikke så viktig . Det viktigste er at de får lære om hva som kreves for å spille på det høyeste nivået, sier Svastuen. 

- Vi som breddeklubb setter stor pris på at Strømsgodset involverer seg i mindre klubber i området. Denne campen er en unik mulighet til å få et innblikk i en kultur og treningshverdag som har dyrket frem spillere og trenere med høy nasjonal og internasjonal standard. Vi i Frisk Fotball er stolte over det vi har fått til og mener at Strømsgodsets arbeid gir mange unge en økt motivasjon og glede med fotballen, og er med på å utvikle fotballen i riktig retning. Vi håper denne campen kan være med å bidra til at deltakerne, uansett hvor de kommer fra, får et livslangt kjærlighetsforhold til fotball.» sier Fredrik Andresen, utviklingsansvarlig i Frisk Fotball.

Vi har hatt et godt samarbeid med Frisk Fotball over en lengre periode og har hatt flere spillere inne på treninger i utviklingsavdelingen. Ved å gi unge motiverte fotballspillere muligheten til å trene som en av våre utøvere håper vi at dette vil gi mersmak til mer trening og fotballaktivitet. Det er svært gledelig at vi fenger også utenfor Drammen og vi håper å se flere av deltagerne på campen på Marienlyst Stadion i fremtiden. Enten som publikum eller kanskje til og med som spiller. Det viktigste er at man kan spre gode holdninger og glede for fotballen.

Eliteserie-uken vil bestå av gode treningsøkter, servering av mat og undervisning knyttet til trening og kosthold. I tillegg: Det er sosialt og mange får nye venner og bekjente.

Vi ser fram til å møtes på Frisk Arena i uke 32. Tilbudet er åpen for alle som ønsker å prøve seg i årskullene 2012 og fram til 2008. Tilbudet er for både gutter og jenter.

Spørsmål kan rettes til: [email protected]

Det er kun 80 plasser tilgjengelig. Påmelding gjøres her.

Annonse fra Eliteserien: